Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως ήδη αποκαλύφθηκε, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της εκπομπής "The 2night Show", το βράδυ της Δευτέρας 26/9, και στο Πρωινό παρουσιάστηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του.

Σε αυτό, ο παρουσιαστής των ειδήσεων δείχνει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, καθώς μιλάει για τις αταξίες που έκανε ως παιδί, αποκαλύπτοντας τον λόγο που πήρε για μία και μοναδική φορά αποβολή στο σχολείο.

Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την αποβολή που είχε πάρει στο σχολείο

«Με έπιασε ο θεολόγος, ήταν παπάς, να καπνίζω στην τρίτη Λυκείου σε ένα μπαράκι απέναντι από το σχολείο και την επόμενη μέρα πήγε κατευθείαν στον Λυκειάρχη, με κάλεσε ο Λυκειάρχης, μου λέει "Κάπνιζες παιδί μου;", λέω "Κάπνιζα", μου λέει "Ήσουν μέσα στο σχολείο ή έξω;", του λέω "Τι διαφορά έχει;", μου λέει "Το μέσα 4 μέρες, το έξω 2" και πήρα δύο μέρες αποβολή, οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις, γιατί βρήκα τον παπά στον διάδρομο και του είπα "Ντροπή σου, είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας"», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη καλεσμένη για την δική του εκπομπή, ''Ενώπιος Ενωπίω''

Πολύ ευχάριστα νέα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για θρυλική εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Ενώπιος Ενωπίω'', η οποία επιστέφει για άλλη μια σεζόν και από ότι φαίνεται θα επικεντρωθεί σε καλεσμένους, που σχετίζονται με την πολιτική, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Έτσι η λοιπόν, η Άντζελα Γκερέκου θα κάτσει στο τραπέζι του Χατζηνικολάου και για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου θα μιλήσει ανοιχτά για πολλά ζητήματα αλλά και για το ρόλο της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ.

Είναι γνωστό, πως η συγκεκριμένη εκπομπή κλείνει πάντα πολύ δυνατά ονόματα με την συγκεκριμένη κυρία να διεκδικείται από πολλά κανάλια.

Άντζελα Γκερέκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

The 2Night Show: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Οι μέρες και οι ώρες προβολής του βραδινού σόου