Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εκπομπή γεμάτη γέλιο και αποκαλύψεις θα μας χαρίσει απόψε, το βράδυ της Τρίτης 1/11, καλωσορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον νέο μήνα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δείτε εδώ την εξομολόγηση του παρουσιαστή στην εκπομπή λίγο καιρό πριν). Καλεσμένες στο πλατό και το The 2night Show λοιπόν, θα είναι η ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου και η τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου, και θα αποκαλύψουν τα πάντα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας περιμένει απόψε στο The 2night Show

Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2NightShow την Άνδρη Θεοδότου. Η χαρισματική ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο, τα «εγκεφαλικά» της μητέρας της, όταν έμαθε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, τις σπουδές της στο Θέατρο Τέχνης, αλλά και για τον φόβο που είχε για την τηλεόραση.

Γιατί κρατούσε κρυφή τη σχέση της με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη, Δημήτρη Δεγαΐτη; Ποιο είναι το «μυστικό» για τον επιτυχημένο γάμο τους, εδώ και 26 χρόνια; Πότε αναγκάστηκε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι της; Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στην κωμωδία του AΝΤ1 «Εκτός Υπηρεσίας», αλλά και για τις συμβουλές που πήρε από έναν Υπαστυνόμο, προκειμένου να μπει στο «πετσί» του ρόλου.

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη έρχεται και η Ρία Ελληνίδου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλάει για την πορεία της στο παραδοσιακό τραγούδι, για την πρώτη της εμφάνιση σε πάλκο, όταν
ήταν 13 χρονών, για τα βίντεο στο Tik Tok, τα οποία μετράνε χιλιάδες ακόλουθους, αλλά και για τις «αξημέρωτες» εμφανίσεις της στα πανηγύρια.

Με ποια αφοπλιστική ατάκα αντιμετωπίζει τους άντρες θαμώνες, οι οποίοι, όταν την πλησιάζουν, παρεκτρέπονται; Γιατί δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή σε talent show; Για ποιο λόγο οι εμφανίσεις της σε γάμους, την έκαναν να μη θέλει να παντρευτεί; Γιατί απέρριψε τις προτάσεις για να συμμετάσχει σε μεγάλα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας;

Τέλος, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη για ένα δυνατό παιχνίδι, φοράει τα γάντια της, και σκοράρει για χάρη των τηλεθεατών.

Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, το πρωί της Τρίτης 1/11 έκανε δηλώσεις στις κάμερες του Mega Καλημέρα, και ήταν ιδιαίτερα ειλικρινείς και αφοπλιστικός σχετικά με τα όσα ανέφερε. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τη προσωρινή διακοπή του Εκατομμυριούχου (δείτε τα λόγια του στο φινάλε της εκπομπής) λόγω των Ράδιο Αρβύλα και το τέλος της γκρίνιας στην τηλεόραση.

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα, χωρίς τέτοιες καταστάσεις.

Ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα σταματήσει Ο εκατομμυριούχος. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τω Θεώ κάνω τον σταυρό μου να μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία.

Όλα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση