Από Πέννυ Μαστοράκου

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είναι καθαρά ψυχαγωγική, ωστόσο όσο τα γεγονότα της επικαιρότητας τρέχουν σε ότι αφορά την υπόθεση του Κολωνού (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή λίγες μέρες πριν) και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στο Καλό Μεσημεράκι, έτσι λοιπόν έκανε μία πρόταση το μεσημέρι της Τρίτης 18/10.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Μας λείψατε! Καλησπέρα, καλό μεσημεράκι σε όλους. Μπόμπα! Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί. Ζούμε μέσα σε έναν μικρόκοσμο, μία γυάλα, μπαίνουμε στην αρχή της εκπομπής, βγαίνουμε όταν τελειώσει» τόνισε όλο νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αν έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά...»

Μετά το τέλος του δεύτερου λαμπερού live του J2US (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε το Σάββατο 15/10), οι κάμερες του Happy Day πέτυχαν μετά την εμφάνισή τους, την αγαπητή Ματίνα Νικολάου και τον δάσκαλο στον διαγωνισμό αλλά και σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη, και η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι.

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή.

Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου!» - Η αγανάκτηση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι