Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες εβδομάδες στην εκπομπή έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον είχε φρικάρει (δείτε εδώ ποιος του έκανε φάρσα) και έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής 21/10, ο Νίκος Μουτσινάς έλαβε άλλο ένα άκρως "απειλητικό" τηλεφώνημα στον αέρα του Καλό Μεσημεράκιι!

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε απρόσμενη τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της στήλης που λύνει τα ερωτικά προβλήματα του κοινού, και όταν κατάλαβε ποιος κρύβεται από πίσω απασφάλισε!

Ο επικός διάλογος του Νίκου Μουτσινά και της Αφροδίτης Γραμμέλη

Η δημοσιογράφος τρόλαρε τον παρουσιαστή, που δεν είχε καταλάβει ποιος είναι στο τηλέφωνο, και ο διάλογός τους ήταν ξεκαρδιστικός τουλάχιστον!

-Νίκος Μουτσινάς: Σε ξέρω;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Με ξέρεις από την καλή και την ανάποδη!

Το αιχμηρό σχόλιο του για το πρόωρο τέλος του Love Island

Μετά τα αιχμηρά σχόλια των Ράδιο Αρβύλα για το ριάλιτι, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 και ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια του Καλό Μεσημεράκι, έκανε μία όλο νόημα δήλωση για το πρόωρο τέλος του Love Island (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το παιχνίδι), με αφορμή ένα βίντεο από επεισόδιο του προγράμματος.

Σε αυτό είδαμε την ανακοίνωση στους παίκτες σύμφωνα με την οποία ένα τυχερό ζευγάρι θα περνούσε το βράδυ στην σουίτα, και εκείνοι ανέφεραν πως «Eίναι πολύ νωρίς για εμάς, θα πάμε σε κανέναν μήνα», κάτι που δεν άφησε να πέσει κάτω ο παρουσιαστής.

«Μην παίρνετε και όρκο! Πάντως, κοιτάξτε τώρα είχαμε και πριν στο καμαρίνι την κουβέντα αυτή, έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Το καταλαβαίνουμε πια ότι περνάει γρήγορα. Θα έρθει ο Ιούνιος και το καλοκαιράκι το καλό! Από την άλλη την πλευρά, θα πεις, τα παιδιά τώρα δεν μας βλέπουν. Παρόλα αυτά μην αφήνετε… Ένα μήνα μετά, ποιος ξέρει που θα είμαστε! Εσείς σίγουρα όχι εκεί» υπογράμμισε μεταξύ σοβαρού και αστείου!

Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου!» - Η αγανάκτηση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι