Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το τέλος του δεύτερου λαμπερού live του J2US (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε το Σάββατο 15/10), οι κάμερες του Happy Day πέτυχαν μετά την εμφάνισή τους, την αγαπητή Ματίνα Νικολάου και τον δάσκαλο στον διαγωνισμό αλλά και σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη, και η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι.

Όλα όσα ανέφερε η Ματίνα Νικολάου για τον Μουτσινά και το τέλος της εκπομπής

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή.

Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ότι είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της εκπομπής

Μπορεί την προηγούμενη μέρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 30/9 να είχαμε χορούς και τραγούδια στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι με την εισβολή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην εκπομπή με την κοιλιά τούρλα, ωστόσο την Παρασκευή 30/9 ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την πρεμιέρα του Love island (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα), πέταξε την "βόμβα" και αιφνιδίασε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του!

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα κάνει ένα διάλειμμα και είπε: «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση. Παιδιά κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 5η χρονιά φέτος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ζέτα Μακρυπούλια «εκτόπισε» τον Νίκο Μουτσινά - Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα