Από TV24 Team

Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς από την πλευρά του ΣΚΑΙ, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ο σταθμός απογοητεύτηκε από τα νούμερα της πρεμιέρας καθώς περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο και πίστευαν αρκετά στο project.

Ο λόγος για την εκπομπή Γεια Σου, της αγαπητής Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μετά τα νούμερα και από την εκπομπή της Κυριακής 2/10, που δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά, έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες συζητήσεις με το κανάλι, για το τι θα συμβεί.

Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπακοδήμου και τον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου, σύντομα θα δούμε ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της, με πρώτη και κύρια την αλλαγή ώρας, ώστε να μην βρίσκεται απέναντι από το Καλύτερα Δεν Γίνεται, τουλάχιστον όχι για όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Στον 'πάγο' η δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Εκτός όμως από τις αλλαγές σε αυτή την εκπομπή, εξελίξεις έρχονται και με την δεύτερη εκπομπή που ετοίμαζε με το κανάλι για τα μισά της επόμενης σεζόν, η οποία όπως όλα δείχνουν μπαίνει στον πάγο μέχρι νεοτέρας.

Οι πρώτες δηλώσεις της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, η οποία ονομάζεται "Γεια σου", και πλέον θα κρατά συντροφιά στο κοινό κάθε Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, όμως, οι τηλεθεατές δεν φάνηκαν να την προτιμούν, αφού στο twitter "έπεσε τρελό κράξιμο", και το γεγονός αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η κάμερα της Super Κατερίνα την εντόπισε, λοιπόν, έξω από το στούντιο και η ίδια μίλησε για τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της, δηλώνοντας πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, αλλά υπάρχει χρόνος να διορθωθούν όλα, ενώ ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται φόβο.

«Έφυγε το δύσκολο, που ήταν η πρεμιέρα το άγχος και οι πρώτες εκπομπές, νομίζω σιγά σιγά το πράγμα θα πάρει τον δρόμο του. Γίνανε λάθη, γενικά τα περιμέναμε καλύτερα τα πράγματα. Θα μπορούσαμε και καλύτερα στα νούμερα, δεν χαρήκαμε. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, την σέβομαι την Ναταλία, την αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για την πρεμιέρα της στο ΣΚΑΪ

Η φράση του Γιώργου Λιάγκα για το τέλος της Δούκισσας Νομικού - Το αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου