Από Έφη Εκίζογλου

Δεύτερη αποχώρηση μετράει ο ΑΝΤ1 από την πρωινή του εκπομπή, Πρωινό, και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση δυο ολόκληρα χρόνια και το απόγευμα της Δευτέρας 17/10 ανακοίνωσε πως λύθηκε η συνεργασία του με τον σταθμό, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παρουσιαστή αλλά και στους ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες που τον βοήθησαν όταν χρειάστηκε.

Ο δημοσιογράφος, όπως έγινε γνωστό, δέχθηκε πρόταση για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, Γεια σου. Πρόκειται για μια εκπομπή που το στούντιο της είναι δίπλα με το στούντιο του «Πρωινού» και η οποία βρίσκεται σε μια διαδικασία αρκετών αλλαγών, αφού δύο μέλη του πάνελ αποχώρησαν (δείτε εδώ ποια) και στον ΣΚΑΪ θέλουν να αλλάξουν τη σκαλέτα της εκπομπής, με τον Ισίδωρο Φύκαρη να ταιριάζει στο πλάνο τους και να δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του σε πάνελ.

Η ανάρτηση στο instagram για την αποχώρηση από το Πρωινό

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη ευκαιρίες να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, θαυμάζεις και μαθαίνεις απο αυτούς. Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με την ευχή, την συμπαράσταση και το “Μπράβο”. Μια νέα ευκαιρία λοιπόν μου δόθηκε και Γιώργο, σε ευχαριστώ για όλα.

Σε ευχαριστώ που μου είπες να το κάνω και σε ευχαριστώ που έμαθα απο εσένα οτι με σκληρή δουλειά, και επαγγελματισμό, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Είναι ευλογία να ανοίγω τα φτερά μου με το δικό σου “Πήγαινε, θα τα καταφέρεις!”. Ευχαριστώ το Γιωργο Λιαγκα, τον Αντ1, το Πρω1νό, την Αγλαία Λάτσιου, τη Χρύσα Ζορκάδη, την Τέσσα Κορλέτη, τη Νατάσα Μαχαίρα, την Κατερίνα Παπαμερή, την Ελένη Βουλγαρίδου, την Αγγελική Μπιλίνη, την Αλεξία Κράχτη, όλους τους συνεργάτες του Πρω1νού, και φυσικά όλη αυτή την οικογένεια που ήμασταν δυο χρόνια, “Ένα”. Σας ευχαριστώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λυπήθηκα γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Τον διεκδικούν από το Survivor All Star και από το Γειά Σου - Το πρόσωπο που έχει διχάσει το ΣΚΑΪ