Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως οι σχέσεις των άλλοτε καλών φίλων, της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου, δεν είναι όπως παλιά, και πιο συγκεκριμένα δεν μιλάνε (δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει η παρουσιάστρια για την κατάσταση). Το μεσημέρι της Τρίτης 11/10 ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε την παλιά του φίλη σε έναν διάλογο που είχε με την Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσαν στην πρεμιέρα τους).

Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στο εισαγωγικό βίντεο, η Τζένη Μελιτά ρώτησε με πονηρό χαμόγελο: «Εσείς γιατί δεν μιλάτε» αναφερόμενη στην Μαρία Μπακοδήμου, και τότε ο παρουσιαστής κοίταξε όλο νόημα, πήρε το τηλέφωνο στα χέρια και μετά από μερικά δευτερόλεπτα είπε: «Μαρία»;

Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία τους

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 13/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσε ο pasrty chef για την καριέρα του, μίλησε και για το πρόσωπο του πολύ καλού του φίλου, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο τελευταίος επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, χωρίς βέβαια να έχει το νέο αυτό ξεκίνημα καμία σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία ήταν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο κοινός τους φίλος, επιβεβαίωσε πως δεν έχουν πλέον επαφές με τον ίδιο να στεναχωριέται, χωρίς ωστόσο να ξέρει το λόγο.

«Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε.

Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ας με συγχωρέσει ο Φώτης...» - Η προσωπική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

Λαμπερή πρεμιέρα για την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" - Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά