Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα βραδιά μας περιμένει το βράδυ της Τρίτης 18/10 στο The 2night Show, καθώς οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ την άβολη στιγμή του λίγες μέρες πριν στον αέρα) είναι και απόψε ένας και ένας!

Ο λόγος για τον Θανάση Πασά, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, τον διακεκριμένο σχεδιαστή μόδας, Σπύρο Στεφανουδάκη, και τον αγαπημένο ηθοποιό Κίμωνα Κουρή, οι οποίοι θα απασχολήσουν ιδιαίτερα με τις εξομολογήσεις τους.

Όσα θα δούμε απόψε στο The 2night Show

Απόψε στις 23:30 στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Κίμωνα Κουρή. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έρχεται στο στούντιο μαζί με τον Μπρούνο, τον πιστό του φίλο – σκύλο, μοιράζεται το ενδιαφέρον ταξίδι της ζωής του και εξηγεί πώς από τη Σχολή Γεωπληροφορικής κατέληξε στο θεατρικό σανίδι.

Ποιο ρόλο έπαιξε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός ο παιδικός του φίλος Απόστολος Τότσικας; Γιατί φοβόταν την τηλεόραση; Πώς καταφέρνει να τιθασεύει τη διάσπαση προσοχής που τον «συντροφεύει» από μικρό παιδί; Τέλος, περιγράφει την εμπειρία του ως «Παγιδευμένος» στη σειρά του ΑΝΤ1 και εξηγεί γιατί διασκεδάζει με τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται για τον ρόλο του.

Καλεσμένος είναι και ο διακεκριμένος σχεδιαστής μόδας, Σπύρος Στεφανουδάκης. Ο Σπύρος μιλάει για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, το όνειρο να γίνει γιατρός, τη σχολή Υπαξιωματικών του Ναυτικού που εγκατέλειψε, τις σπουδές στη Σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων, τη «στροφή» στην κομμωτική και την παλιά ραπτομηχανή της μητέρας του που του άνοιξε το δρόμο για τη μόδα.

Ποια συλλογή του αποτέλεσε το «εισιτήριο» για μία επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Ποιοι επώνυμοι έχουν φορέσει τα ρούχα του; Τέλος, παρουσιάζει την εντυπωσιακή νέα του collection «Black Season» και σχολιάζει το στυλ επώνυμων τηλεοπτικών κυριών.

Ο Θανάσης Πασσάς επιστρέφεi αυτή τη φορά, όμως, ως καλεσμένος του Γρηγόρη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκαλύπτει τους λόγους που φέτος αποφάσισε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του. Γιατί έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης; Έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του; Πώς θα ήθελε να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία;

Ο αγαπημένος Θανάσης θυμάται στιγμές από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές «Μύγες», τα ρεπορτάζ στο πεζοδρόμιο και εξηγεί τους λόγους που ο κόσμος πλέον αντιδράει όταν βρίσκεται μπροστά σε μία κάμερα. Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία του με το ραδιοφωνικό του ταίρι, την Ελίνα Παπίλα, και αποκαλύπτει τι είδους τηλεοπτική εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

Εδώ και λίγο καιρό συζητάται, πως η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' θα διακοπεί, καθώς μια άλλη γνωστή και αγαπημένη θα μπει στη θέση της.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής 14/10 ο παρουσιαστής με επαγγελματισμό προς το τέλος του επεισοδίου αποχαιρέτησε το κοινό, που τόσο καιρό τον στήριξε και έδωσε ραντεβού για μέσα στο φθινόπωρο.

«Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου.

Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά!».

Αρναούτογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις;» - Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος του Εκατομμυριούχου

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση