Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης πως ο «Εκατομμυριούχος», θα βγει από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για να πάρει τη θέση του το Ράδιο Αρβύλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την εξέλιξη αυτή καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως αυτή ήταν εξ' αρχής η συμφωνία που είχε κάνει με τον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε πως η εκπομπή θα επιστρέψει με νέα επεισόδια σε μερικούς μήνες.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Εκατομμυριούχο

«Έβαλα τη Ναταλία και βλέπω τον Χάρη Λεμπιδάκη. Βλέπω έναν τίτλο "Οι Ράδιο Αρβύλα εκτόπισαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου". Γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος να με ρωτήσει; Όταν ξεκίνησε ο Εκατομμυριούχος ξεκίνησε με αυτή την προοπτική, ότι όταν επιστρέψουν οι Ράδιο Αρβύλα θα σταματήσει. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εμείς έπρεπε να καλύψουμε αυτό το κενό. Γιατί πρέπει να δημιουργούμε από το πουθενά εντάσεις; Ο εκατομμυριούχος πήρε παραγγελία για άλλα 100 επεισόδια, χωρίς υπερβολές και καυγάδες»

Πότε αρχίζει το Ράδιο Αρβύλα

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και επίσημα στον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κάνουν πρεμιέρα σε λίγο καιρό και ήδη βγήκε το πρώτο trailer.

Η αγαπημένη εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου, ενώ όσον αφορά στην ώρα προβολής της, θα παίζεται κανονικά, όπως και πέρυσι στις 20:00.

Ράδιο Αρβύλα πρεμιέρα

Μάλιστα, στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, εμφανίζονται ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο αγαπημένος «Κωστάκης» καθώς και ο «Πασοκτζής» και ακούνε ατάκες που έχουν ειπωθεί στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που έζησε αυτόν τον έρωτα...» - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση