Από Ελένη Μήτση

Μια εξέλιξη της στιγμής έχει γίνει γνωστή για το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς από ότι φαίνεται ο σταθμός φέρνει ένα πρόγραμμα και ένα άλλο παγώνει.

Ο λόγος για τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα) και μάλιστα θα παίζουν στη θέση του Αρναούτογλου και τον Εκατομμυριούχο.

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

Όπως τονίζει και η Real δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον εκατομμυριούχο ίσα ίσα έφερνε ψηλά νούμερα, και μάλιστα νέα επεισόδια αυτού θα προβληθούν από την άνοιξη του 2023.

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος τηλεθέαση

Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό του κα αφού ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και ευχαρίστησε τον κόσμο, που ήταν πιστός σε όλα τα ραντεβού, που έδωσαν, έχει επιστρέψει δυναμικά.

Μέσα από πολύ σύντομες δηλώσεις, που έκανε τη Δευτέρα 12/9 στο Super Κατερίνα έδειξε τη χαρά του, που και φέτος ο ΑΝΤ1 του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζει αγαπημένα στο κοινό προγράμματα, αφού και το ''The 2night show'' αλλά και το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' πήραν το πράσινο φως.

«Όλα ξεκινάνε, καλή επιτυχία σε όλους! Δε θέλω να πω κάτι άλλο είμαι και άυπνος, ευχαριστούμε που περιμένατε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια κόντρα για τον Παράδεισο των Κυριών και το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος - Τι συμβαίνει με ALPHA και ΑΝΤ1

Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου