Από TV24 Team

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας) και όχι άδικα αφού τόσο το εντυπωσιακό σκηνικό όσο και το πολύ δυνατό καστ έχουν ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του σίριαλ.

Πίστα, καψούρικα τραγούδια, λουλούδια, πιάτα, αλκοόλ… η λαγνεία της νύχτας. Δύο γυναίκες που αναζητούν την τύχη τους φτάνουν στο Αγρίνιο.

Αυτή η Νύχτα μένει Ηλιάνα Μαυρομάτη

Αυτά είδαμε λίγο πολύ στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο αποθεώθηκε δικαίως από το Twitter για τις εξαιρετικές ερμηνείες καθώς και για την απίστευτη σκηνή με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε τη εδώ). Σήμερα, η σειρά θα επιστρέψει με ένα νέο επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε).

Το κόστος του Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η Νύχτα μένει Βασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, το κόστος παραγωγής της σειράς του Alpha, που φέρει την υπογραφή του Διονύση Παναγιωτάκη και της εταιρείας Prima Visione, ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, για τα 110 επεισόδια που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τι είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Μετά την σαρωτική πρεμιέρα της σειράς Αυτή η Νύχτα μένει το βράδυ της Δευτέρας 10/10, το πρωί της Τρίτης 11/10 στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε η λαμπερή πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη, και έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα!

Η ηθοποιός μίλησε για το πως εξέλαβε την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου, για το πως πήρε τον ρόλο για την σειρά, αλλά και για την ηρωίδα της, τη Ζέτα, που από την κοσμική ζωή και την καλή κοινωνία, βρέθηκε στα άδυτα της νύχτας, αλλά και να τραγουδά στα μπουζούκια.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί, περίμενα να δω αντιδράσεις από τον κόσμο, από τους δικούς μου, και η αλήθεια είναι ότι μέσα στον ρυθμό της δουλειάς, τον τόσο εντατικό, δεν έχω προλάβει να καταλάβω πολλά πράγματα! Δέχτηκε μηνύματα (μετά την πρεμιέρα) και πολύ θετικά όλα, πολύ ενθαρρυντικά...

Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, έχει τελείως διαφορετικό backroun, έρχεται από μία μικροαστική οικογένεια, η μουσική της παιδεία είναι διαφορετική, ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουάτ, και μέσα από μία ερωτική σχέση της βρέθηκε να τραγουδάει στα μπουζούκια. Έμπλεξε, και έχει βρεθεί στο Αγρίνιο για να διεκδικήσει ξανά την ζωή της...» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήρε έναν δρόμο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Λέκκα για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: Η Νίτσα περνάει το βράδυ της με τον...