Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη εβδομάδα (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας), η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, επιστρέφει απόψε (17/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και ο Στρατής θα έρθει για πρώτη φορά κοντά με τη Ζέτα.

Τι θα δούμε σήμερα (17/10) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του, Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει. «Ξύπνησα μια μέρα στην κόλαση και όλα στάχτες και αποκαΐδια κι εγώ σαν τον τρελό πνίγομαι», της λέει, ενώ της εξηγεί την αλήθεια που έμαθε από το ημερολόγιό της. «Όλοι μας δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να καούμε και να σταθούμε στα πόδια μας».

Εκείνος επιμένει να λέει πως χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον στηρίξει, ενώ η μητέρα του τού υπενθυμίζει: «Έφταιξες, Χρήστο». Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Αυτή η Νύχτα Μένει νέα επεισόδια

Από την άλλη, ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ο,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήρε έναν δρόμο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Λέκκα για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή