Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10), ο Τάσος Λέκκας, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον «Τάσο» στην νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια).

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον οποίο δεν έχουμε καταφέρει να γνωρίσουμε ακόμα πολύ καλά, καθώς και για την οικογένειά του.

Ο Τάσος Λέκκας για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

«Ο Τάσος είναι ένα παιδί που ήθελε συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή του. Δεν του βγήκε και πήρε έναν δρόμο λανθασμένων επιλογών. Είναι ανιψιός του Γιώργη και του Χρήστου, γιος της αδερφής τους που μένει στην Αυστραλία. Φιλοξενείται στο σπίτι του Γιώργη. Ο Τάσος σκέφτεται μόνο την μπάλα και τον πληγώνει που δεν μπορεί να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο επόμενο (17/10) επεισόδιο της σειράς

Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του, Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει. «Ξύπνησα μια μέρα στην κόλαση και όλα στάχτες και αποκαΐδια κι εγώ σαν τον τρελό πνίγομαι», της λέει, ενώ της εξηγεί την αλήθεια που έμαθε από το ημερολόγιό της. «Ολοι μας δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να καούμε και να σταθούμε στα πόδια μας».

Εκείνος επιμένει να λέει πως χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον στηρίξει, ενώ η μητέρα του τού υπενθυμίζει: «Εφταιξες, Χρήστο». Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Αυτή η Νύχτα Μένει νέα επεισόδια

Από την άλλη, ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ο,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: Η Νίτσα περνάει το βράδυ της με τον...