Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Παρόλο που η Νίτσα και η Ζέτα βρίσκονται στο «Όνειρο» μόλις λίγες μέρες, έχουν καταφέρει να κάνουν αίσθηση στους πελάτες. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια του «Αυτή η Νύχτα Μένει» θα δούμε την πρώτη να έρχεται πολύ κοντά με έναν από τους πιο βασικούς θαμώνες του μαγαζιού.

Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας και φοβούμενη μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν: «Κι εδώ μια από τα ίδια είναι! Γλιτώσαμε τη μια κόλαση για να βρεθούμε στην άλλη! Πάμε να φύγουμε, δεν υπάρχει πουθενά σωτηρία για εμάς», της λέει, αλλά εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή.

Άλλωστε, σε μία προσπάθεια του Στρατή να μάθει την αλήθεια για την ταυτότητά της, οι δυο τους θα καταλήξουν να κάνουν έρωτα (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Νίτσα και Γιώργης κοιμούνται μαζί στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η Νύχτα Μένει Νίτσα Γιώργης

Καθώς τα κορίτσια μένουν στο μαγαζί, η Νίτσα, έρχεται πολύ κοντά με τον Γιώργη. Εκείνος από τη μεριά του, έχει τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Χρήστο και έτσι παίρνει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα, όπου περνούν το βράδυ τους μαζί.

Ο Χρήστος σε απόγνωση

Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του, Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει. «Ξύπνησα μια μέρα στην κόλαση και όλα στάχτες και αποκαΐδια κι εγώ σαν τον τρελό πνίγομαι», της λέει, ενώ της εξηγεί την αλήθεια που έμαθε από το ημερολόγιό της. «Ολοι μας δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να καούμε και να σταθούμε στα πόδια μας». Εκείνος επιμένει να λέει πως χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον στηρίξει, ενώ η μητέρα του τού υπενθυμίζει: «Εφταιξες, Χρήστο»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: «Δεν έχω βάλει Netflix, βάζω μόνο Στανίση» - Τα αποθεωτικά σχόλια του twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς

«Οι ανάγκες την ανάγκασαν να...» - Η Ελένη Ρουσσινού μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της «Μαρίνας» στο Αυτή η Νύχτα Μένει