Από Ελένη Μήτση

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 10/10 η σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τα πρώτα πλάνα να καθηλώνουν, ιδίως η σκηνή, που ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στην πίστα.

Στο ρόλο του Στρατή Βαρδάρη βλέπουμε πια τον ηθοποιό, να παριστάνει ένα πρόσωπο, που είναι βαθιά εμπλεκόμενο με τη νύχτα ως ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού ''Όνειρο'' (δείτε εδώ το τραγούδι που επανεκτελέστηκε ειδικά για τη σειρά).

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Οι δηλώσεις του ηθοποιού λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει", για την μεγάλη πρεμιέρα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ τα πάντα για την προσωπική του ζωή), η Νικολέττα Καρρά και πολλές ακόμη λαμπερές προσωπικότητες.

«Είναι ένα όνομα με ιστορία ο Βαρδάρης. Είναι το αφεντικό του μαγαζιού. Είναι αυτός που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, που έχει το όνειρο, που νιώθει το μαγαζί σαν οικογένεια, τους ανθρώπους του, που είνια όλη του η ζωή το μαγαζί, που δεν θα του το πάρουν εύκολα. Αυτός είναι ο Βαρδάρης. Ένας ντόμπρος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας πως από την αρχή θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του στη σειρά.

Και η Νικολέττα Καρρά αποκάλυψε για τον δικό της ρόλο: «Με τη νύχτα δεν έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, αλλά τη γνωρίζει πολύ καλά και με την καλή και με την κακή έννοια. Επίσης, οι άντρες είναι ένα κομμάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Νίκη. Ξέρει καλά να τους χειρίζεται και είναι και μέρος της δουλειάς της αυτό, γιατί, μην ξεχνάμε, ότι η Νίκη κάνει κονσομασιόν στο μαγαζί εκτός από τραγούδια».

«Έίναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει και πολλά αντιφατικά στοιχεία. Είναι μάγκας και έχει τσαμπουκά, αλλά είναι κα βαθύτατα τρυφερή. Έχει πολύ χιούμορ, μπορεί να γίνει όμως και πολύ σκληρή. Τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί», πρόσθεσε και η Κόρα Καρβούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόρα Καρβούνη: Η ηλικία και η καταγωγή και ο σύντροφος της «Νίτσας» από το Αυτή η Νύχτα Μένει

Είναι μαζί 5 χρόνια - Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου από το «Αυτή η νύχτα Μένει» για τη γυναίκα του