Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H νέα σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά, ωστόσο ο ΣΚΑΪ έχει ακόμα πολλά βέλη στη φαρέτρα του. Συγκεκριμένα, σε λίγους μήνες, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

O Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζει να ψάχνει τους πιο κατάλληλους παίκτες για τον νέο κύκλο, ωστόσο ένα από τα ονόματα που υπολόγιζε για το All Star, βρίσκονται την ίδια στιγμή στα σχέδια του σταθμού για την ενίσχυση της εκπομπής Γεια Σου.

Το πρόσωπο που συζητάει ο ΣΚΑΪ για το Γεια Σου και το Survivor All Star

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως το κανάλι του Φαλήρου θέλει να κάνει ορισμένες διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (14/10) η εκπομπή Πάμε Δανάη, το κανάλι έχει στο νου του δύο άτομα, τον Γιώργο Μανίκα και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο δεύτερος αποτελεί και επιλογή του Ατζούν. Το κανάλι τον θέλει διακαώς είτε στο ένα κόνσεπτ είτε στο άλλο, επομένως πρέπει απλά να δει σε ποιο θα ταιριάξει καλύτερα.

Γιατί δεν συμφώνησαν Ατζούν και Ντάνος

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η πρόταση που του έγινε δεν ήταν για τη θέση παίκτη αλλά για κάτι άλλο (δείτε εδώ ποιος θα ήταν ο ρόλος του αν έλεγε τελικά το ναι), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει στο εξωτερικό.

«Γνωρίζω το παιχνίδι αυτό ως παίκτης και για εμένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να συμμετέχω ως παίκτης απέναντι σε παίκτες που συμμετείχαν στα επόμενα και έχουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εδώ και 8 μήνες ωστόσο συζητάω με τις ταινίες και είναι σημαντικό να προχωρήσω γιατί είναι κάτι που με τιμάει.

Οτιδήποτε συζητήσαμε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Δε θα μπορούσα να συμμετέχω ως παίκτης και έτσι υπήρξε η συζήτηση να κάνω κάτι που δεν είναι ορισμένο.

Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να έχω απέναντί μου έναν πολύ δυνατό παίκτη στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η επόμενη λύση μετά τον Ντάνο - Ο παίκτης του πρώτου κύκλου που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

«Δεν μπορεί να παίρνουμε όλοι τα ίδια λεφτά...» - Αντιδράσεις με τις αμοιβές του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star