Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την ώρα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει να διαχειριστεί την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Μαργαρίτη, προσπαθεί να «στήσει» και τον νέο κύκλο του Survivor, που μάλιστα θα έχει τη μορφή All Star.

Μετά το «ναυάγιο» που ήρθε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι τα πιο δυνατά ονόματα που θα του εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Αυτή τη φορά όμως, ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να μην κάνει υπερβολές με τους μισθούς και να δώσει το ίδιο ποσό σε όλους, δηλαδή 5.000 ευρώ.

Οι αντιδράσεις για τους μισθούς που δίνει στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Την ώρα λοιπόν που τα χρήματα φαίνεται πολλά για κάποιους, άλλοι θεωρούν πως θα έπρεπε να υπάρχουν διαβαθμίσες.

Χαρακτηριστικά, το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Μάριος Πρίαμος και ο Πάνος Καλίδης, μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό Μας, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά αποτελούν ένα πολύ καλό κίνητρο για να μπει κάποιον στο παιχνίδι και στον δεύτερο να τονίζει πως δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι παίκτες τα ίδια λεφτά.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: «Θα κλαίγομαι στους φίλους μου» - Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο παιχνίδι

Survivor All Star: Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο - Άλλα 2 ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί