Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καθώς περνάει ο καιρός βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στον νέο κύκλο του Survivor που αυτή τη φορά θα έχει τη μορφή All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στόχο να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης μόνο με δυνατά ονόματα και έτσι είναι διατεθειμένος να τα παίξει όλα για όλα.

Ήδη έχει ανεβάσει κατά πολύ το έπαθλο του νικητή, ωστόσο τόνισε πως δεν θα υπάρξουν διαβαθμίσεις στους μισθούς των παικτών, καθώς όλοι ανεξαιρέτως θα παίρνουν 5.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε μερικές εντάσεις, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκουν αυτή την πρόταση άκρως δελεαστική.

Ο παίκτης που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τo Survivor All Star

Αφού λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέρριψε την πρόταση που του έγινε από την εταιρεία παραγωγής, ο Ατζούν στράφηκε στο αμέσως επόμενο μεγάλο όνομα του πρώτου κύκλου, τον Μάριο Πρίαμο. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το All Star, ξεκαθαρίζοντας πως το χρηματικό ποσό που προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν ο πιο viral παίκτης του Survivor 1 - Το πρόσωπο που θέλει να κλείσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

Πάνω κάτω: Το χρυσό συμβόλαιο στο Survivor all Star, ο Νίκος Μάνεσης και οι ψευτοδηλώσεις