Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star την ερχόμενη σεζόν, μετά από την μεγάλη πρόταση που του έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα πάρει ακριβώς). Αυτή τη φορά ωστόσο ο κορυφαίος παίκτης που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης, δε θα είναι κανονικά διαγωνιζόμενος.

Ούτε όμως και παρουσιαστής! Το Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (4/10) αποκάλυψε ακριβώς τι θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ριάλιτι επιβίωσης, και πώς θα δικαιολογεί τον υπέρογκο μισθό που θα παίρνει.

Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και σε άλλη ομάδα. Θα κάθεται αρκετές ώρες στην παραλία ωστόσο δε θα μένει στην καλύβα μαζί τους αλλά σε ένα ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κοντά στην αρένα. Δε θα έχει μαζί του κινητό ούτε θα έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ωστόσο ο «Ντάνος», δε θα βρίσκεται μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο. Θα μείνει σίγουρα έναν μήνα και μέσα σε αυτόν θα είναι εντελώς αποκομμένος.

Στο παιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σώζει κόσμο, θα δίνει ζωές στους παίκτες. Επομένως θα λειτουργεί σαν μπαλαντέρ όταν κάποιος παίκτης δεν είναι σε θέση να παίξει.

Παράλληλα, θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι άλλο από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

Ο δεύτερος παίκτης που θα μπει στο Survivor All Star

Μετά από τόσους μήνες συζητήσεων με την παραγωγή, αναζήτησης παικτών και άλλων εμποδίων που λύθηκαν, είναι γεγονός πως το Survivor All Star παίρνει σάρκα και οστά και μετά τα Χριστούγεννα θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί, και που επιθυμεί ο Ατζούν είναι πολλά και ένα από τα σίγουρα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, και αποκάλυψε τόσο για το κομμάτι της αμοιβής, όσο και για την ημερομηνία που αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο.

Για το χρηματικό κομμάτι ανέφερε: «Μου φαίνεται ντεμί όπως όλων, θα μπορούσαν να υπάρχουν βαθμίδες στην πληρωμή όπως υπήρχαν και σε όλα τα παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε και την ημερομηνία αναχώρησης η οποία είναι, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή φυσικά, 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor