Από TV24 Team

Οι Ράδιο Αρβύλα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για ακόμη μία σεζόν στον ΑΝΤ1, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, πολλές είναι ο φήμες που αμφισβητούν τη συνέχεια της συνεργασίας της ομάδας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα έχει ακουστεί πως λόγω των αλλαγών που θα γίνουν στον προγραμματισμό του σταθμού με το Μουντιάλ, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα και σκέφτονται να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ζόρικη για το Ράδιο Αρβύλα μιας και κάπου στα μέσα της περασμένης σεζόν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η εκπομπή διέκοψε για λίγο καιρό, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψαν... 3 αντί για 4!

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα», είχε πει ο Αντώνης Κανάκης στην εν λόγω εκπομπή.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με το Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr, όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες και τίποτα παραπάνω μιας και η παρέα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου και να διασκεδάζει το κοινό μέσα από το αγαπημένο Ράδιο Αρβύλα.

Το Μουντιάλ σίγουρα θα επηρεάσει σε βαθμό το πρόγραμμα, ωστόσο το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πόστο του (δείτε εδώ τι έχει αποφασιστεί για την πρεμιέρα).

Ράδιο Αρβύλα ANT1

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1