Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλοί παρουσιαστές εκπομπών μέσα από δηλώσεις τους, αλλά και τοποθετήσεις τους στον τηλεοπτικό αέρα (δείτε εδώ όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το γεγονός), μίλησαν για την δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της, και από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102.2, το πρωί της Πέμπτης 6/10 αναφέρθηκε στο γεγονός.

Στεναχωρημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροπή των πραγμάτων

«Επειδή είμαι ένας από τους ανθρώπους που έζησε αυτόν τον έρωτα, γιατί τότε κάναμε πρωινό μαζί με τη Σίσσυ, όταν ήταν στην παρέα του Όμορφου Κόσμου. Τότε ξεκίνησε αυτός ο έρωτας, θυμάται η Σίσσυ. Με πληγώνει τόσο πολύ, όχι ο χωρισμός, ο χωρισμός μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή

Με πληγώνει αυτό το αποτέλεσμα, δύο τόσο ερωτευμένοι άνθρωποι που έκαναν οικογένεια, να καταλήγουν στα εξώφυλλα εφημερίδων είναι το πιο στενάχωρο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Η επόμενη κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την δικαστική διαμάχη για την διατροφή

Από το πρωί της Τετάρτης 5/10, όλες σχεδόν οι πρωινές εκπομπές, με πολύ σεβασμό και αρκετή διακριτικότητα, σχολίασαν το γεγονός της δικαστικής διαμάχης που συνέβη την Τρίτη 4/10 στα δικαστήρια λόγω της διατροφής των παιδιών τους.

Η εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο αποκάλυψε, πως το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς μετά την απόφαση, ο τραγουδιστής κάνει την επόμενη κίνησή του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σκοπεύει να ζητήσει στο δικαστήριο τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή, καθώς προσπαθεί να κρατά όσο το περισσότερο γίνεται ότι συμβαίνει μακριά από την δημοσιότητα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου