Από Ελένη Μήτση

Το Mega Stories επιστρέφει και ξεκινά το ταξίδι του στον γοητευτικό κόσμο των μεγάλων ιστοριών τη Δευτέρα 10/10 στις 00:10, στο μεγάλο κανάλι.
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην Πλάκα και τους Παξούς για να διατρέξουν μαζί τους σταθμούς της προσωπικής και της επαγγελματικής του ζωής.

Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega Stories

Πότε και πώς ο νεαρός Χριστόφορος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και πώς κατάφερε στην ηλικία των 16 να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση; Ποια ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκε ότι οι ιστορίες που αποτύπωνε στο χαρτί θα έπρεπε να ζωντανέψουν;

Πoιo είναι το μυστικό του να κάνεις ιστορίες για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τόσο καθηλωτικές για το κοινό και τόσο «ανθεκτικές» στο πέρασμα του χρόνου; Τι εξομολογείται για την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση με τον πολυαναμενόμενο «Maestro» (δείτε εδώ πότε κάμει πρεμιέρα).

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τους πρωταγωνιστές των ταινιών του και τους αγαπημένους του φίλους, για τις στιγμές της δημιουργίας αλλά και της προσωπικής του αποσυμπίεσης, για τα όνειρα που πραγματοποίησε αλλά και τα σχέδια για το μέλλον του.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Μega stories

Συναντά αγαπημένους φίλους και συνεργάτες που μοιράζονται πολύτιμες στιγμές της φιλικής και επαγγελματικής τους συνύπαρξης. Η Μάρω Κοντού μιλά για ένα συγκινητικό τηλεφώνημα που της έκανε ο Χριστόφορος ένα βράδυ του χειμώνα, η Μαρίνα Καλογήρου θυμάται πως έφτασε στο νοσοκομείο μετά από την σκηνή του τροχαίου στο «Αν».

Η Μαρία Καβογιάννη περιγράφει μια σκηνή που θα της μείνει αξέχαστη από τα γυρίσματα του «Maestro» και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θυμάται τα γέλια που στάθηκαν εμπόδιο στην ολοκλήρωση μιας σκηνής στους «Τέσσερις». Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι σε ιστορίες. Ερωτικές, ανθρώπινες, αδιέξοδες, θαρραλέες, τρυφερές, σκληρές, μεγαλειώδεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο ιδανικός αφηγητής.

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro

Πολύ πιο σύντομα απ' ότι περιμένουμε, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έρχεται στις οθόνες μας (δείτε εδώ τις μέρες και τις ώρες προβολής) και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day.

Ο ίδιος μίλησε, λοιπόν, για την πλοκή του σίριαλ που ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό, εξηγώντας τους παράγοντες που θεωρεί πως θα επηρεάσουν το κοινό και το ενδιαφέρον του. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, είναι και ο ανταγωνισμός, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να του προκαλεί "ταραχή".

«Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, είμαι κλεισμένος προκειμένου να παραδώσουμε. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός από τη στιγμή που είναι με υγεία και ευγένεια. Είναι καλό να γίνονται πράγματα με ουσία και νόημα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παλιά παρακολουθούσα τα νούμερα. Όμως, μιλάμε για έναν άλλο κόσμο πια, η καταμέτρηση είναι πολύ διαφορετική. Τώρα είναι άδικο να κρίνουμε τα νούμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη προβολής».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Mega