Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά με τη σειρά «Maestro». Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία.

Maestro Mega

Ποιες μέρες θα προβάλλεται η σειρά Maestro

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Real Life, η Παρασκευή φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημέρα και η ώρα προβολής της να είναι 22:00. Στο Mega σκοπεύουν πριν το «Maestro» να προβάλουν τη σειρά «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη», δημιουργώντας έτσι μία ισχυρή prime time. Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα ξεκινάει στις 21:00.

Στο MEGA πάντως δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν την επιλογή η σειρά «Maestro» να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» κάτι, αλλά η Παρασκευή είναι η επικρατέστερη με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πηγή φωτoγραφιών: MEGA TV

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Χάρις Αλεξίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν όλες υπέροχες: Οι μούσες των σειρών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση