Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Maestro Παπακαλιάτης

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Maestro

«Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

  • Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
  • Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
  • Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

«MAESTRO»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:3

Οι πρώτες δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για τη σειρά

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε» είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Μόνο για 9 επεισόδια - Το ποσό που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη νέα του σειρά στο Mega