Από Στέλλα Μούτσιου

Πολύ πιο σύντομα απ' ότι περιμένουμε, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έρχεται στις οθόνες μας (δείτε εδώ τις μέρες και τις ώρες προβολής) και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day.

Ο ίδιος μίλησε, λοιπόν, για την πλοκή του σίριαλ που ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό, εξηγώντας τους παράγοντες που θεωρεί πως θα επηρεάσουν το κοινό και το ενδιαφέρον του. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, είναι και ο ανταγωνισμός, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να του προκαλεί "ταραχή".

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

«Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, είμαι κλεισμένος προκειμένου να παραδώσουμε. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός από τη στιγμή που είναι με υγεία και ευγένεια. Είναι καλό να γίνονται πράγματα με ουσία και νόημα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παλιά παρακολουθούσα τα νούμερα. Όμως, μιλάμε για έναν άλλο κόσμο πια, η καταμέτρηση είναι πολύ διαφορετική. Τώρα είναι άδικο να κρίνουμε τα νούμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη προβολής».

Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για τη σειρά

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε την ημέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας), η Χάρις Αλεξίου, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια που πλέον έχει αφήσει τις πίστες και τα στούντιο και έχει πιάσει το θεατρικό σανίδι, θα έχει έναν ρόλο κλειδί στη σειρά που θα σημάνει την επιστροφή του Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά γιατί ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού, που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο, που την ετοιμάζει τόσο καιρό.

Μου έλεγε ο Χριστόφορος ότι “κάποιους ηθοποιούς τους παίρνεις στην στιγμή τους στην τρίτη, τέταρτη, πέμπτη λήψη, άλλους στην πρώτη, εσύ είσαι από εκείνους που θα την πάρω στην αρχή”, γιατί δεν ήθελε να χάσω αυτήν την φρεσκάδα που είχα», είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, είπε: «Αφού ο Χριστόφορος θέλει να είμαι, θα είμαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κοινή μας απόφαση!» - Η άγνωστη υπόσχεση της Πέμης Ζούνη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο άσσος στο μανίκι του Mega - Ανατροπή με την τελική απόφαση του καναλιού για το ''Maestrο'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη