Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την Πέμη Ζούνη και την αποκάλυψή της για εκείνον, για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την συνεργασία τους στο Maestro, του οποίου την πρεμιέρα περιμένουμε πως και πως, μίλησε στο Happy Day η Κλέλια Ανδριολάτου το πρωί της Τρίτης 27/9.

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες των γυρισμάτων της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά και στο πως τις βίωσε.

Οι αποκαλύψεις της Κλέλιας Ανδριολάτου

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε» είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro

Πολύ πιο σύντομα απ' ότι περιμένουμε, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έρχεται στις οθόνες μας και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής επίσης.

Ο ίδιος μίλησε, λοιπόν, για την πλοκή του σίριαλ που ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό, εξηγώντας τους παράγοντες που θεωρεί πως θα επηρεάσουν το κοινό και το ενδιαφέρον του. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, είναι και ο ανταγωνισμός, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να του προκαλεί "ταραχή".

«Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, είμαι κλεισμένος προκειμένου να παραδώσουμε. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός από τη στιγμή που είναι με υγεία και ευγένεια. Είναι καλό να γίνονται πράγματα με ουσία και νόημα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παλιά παρακολουθούσα τα νούμερα. Όμως, μιλάμε για έναν άλλο κόσμο πια, η καταμέτρηση είναι πολύ διαφορετική. Τώρα είναι άδικο να κρίνουμε τα νούμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη προβολής».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο άσσος στο μανίκι του Mega - Ανατροπή με την τελική απόφαση του καναλιού για το ''Maestrο'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Είναι ένας έρωτας...» - Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη