Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να τα πηγαίνει καλά σε νούμερα, ωστόσο αυτό δεν αποτυπώνεται και στις απολαβές του καναλιού. Δύσκολες ώρες ξημερώνουν, δηλαδή, για τους ηθοποιούς και τους συντελεστές που έχουν στελεχώσει τις επιτυχημένες σειρές του, αφού ο μισθός τους φαίνεται πως θα αργήσει πολύ να τους δοθεί. Μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή το αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Τι συμβαίνει με τις Άγριες Μέλισσες λίγο καιρό μετά το φινάλε

Ποια είναι η επόμενη ημέρα του ΕΚΟΜΕ; Θα συνεχίσει η Πολιτεία να χρηματοδοτεί τον φορέα; Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα από την κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και εταιρειών παραγωγής, το θέμα της συνέχισης χρηματοδότησης του ΕΚΟΜΕ τέθηκε, αλλά δεν απαντήσεις δεν υπήρξαν.

Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο φορέας, από το 2018 που ξεκίνησε η εφαρμογή του ν. 4487/2017, τον οποίο συνέταξε ο Λευτέρης Κρέτσος και στη συνέχεια τροποποίησε τρεις φορές ο Κυριάκος Πιερρακάκης, έχουν υπαχθεί στα κίνητρα 273 έργα, από τα οποία τα 158 είναι ελληνικά και τα 115 ξένες παραγωγές.

Η συνολική επένδυση έχει φτάσει τα 500 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν δημιουργηθεί 70.000 θέσεις εργασίας. Δεν δόθηκε όμως καμιά εξήγηση για την καθυστέρηση αποπληρωμής των παραγωγών που φτάνει τα τρία έτη. Ενδεικτικά, για τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 το ΕΚΟΜΕ δεν έχει πληρώσει ακόμη ούτε τον πρώτο κύκλο.

Από την σειρά του ΑΝΤ1 στο Αυτή η Νύχτα Μένει - Η πρωταγωνίστρια που «μετακόμισε» στον ALPHA

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν φινάλε πριν από μερικές εβδομάδες (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο), και ήδη οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ξεκινήσει να αναζητούν τα νέα τους επαγγελματικά βήματα. Μία από αυτούς λοιπόν, την επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο καστ της νέας σειράς του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Ο ALPHA ενισχύει τη μυθοπλασία του με μια ακόμη μεγάλη παραγωγή που αποτελείται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Κατερίνας Φιλιώτου και σε σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη, υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Ο λόγος για την Μελίνα Λεφατζή, η οποία υποδύθηκε τη Ρένα, την αρραβωνιαστικιά του Νικηφόρου. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος που θα υποδυθεί.

Αυτή η Νύχτα Μένει Μελίνα Λεφατζή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 - Το δίδυμο που θα κερδίσει το κοινό

Πολλοί το είδαν λίγο το πρόσεξαν - Οι συμβολισμοί στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών