Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις φιγούρες, που παρά το ελάχιστο της παρουσίας της στο GNTM 5 ως guest κριτής (δείτε ποια είναι η αντικαταστάτριά της), θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό των τηλεθεατών, οι οποίοι την λάτρεψαν για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της αλλά και για τον αυθορμητισμό της, κάτι που λείπει από την σημερινή τηλεόραση. Για αυτό και την πληρώνουν αδρά για να εμφανιστεί κάπου μετά το show...

Την ώρα που λοιπόν τελείωσε ο ρόλος της στο παιχνίδι, άλλοι κριτές θα κάνουν μέσα στα επόμενα επεισόδια την εμφάνισή τους, και θα μας απασχολήσουν αρκετά καθώς είναι ονόματα που έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι, αλλά και άλλα που τα βλέπουμε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται "πρόδωσε" κάποια από τα ονόματα, και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα.

Ποιους θα δούμε ως guest κριτές στο GNTM 5;

Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου, τον στυλίστα Peter Dundas αλλά και τον Χριστόφορο Κοτέντο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην νέα αυτή ολική επαναφορά του 5ου κύκλου του ριάλιτι και να διδάξουν τα μοντέλα ο καθένας το κομμάτι του.

Οι λόγοι που έκαναν τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρήσει

Δύο εβδομάδες κράτησε όλη κι όλη η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5. Όλος ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά της και όλα τα σχόλια που δέχθηκε για την εκκεντρική εμφάνισή της, πήγαν στράφι, μιας και πλέον το μοντέλο έχει επιστρέψει στη βάση της, στο Λονδίνο (δείτε εδώ το σπίτι της) και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της από εκεί που την άφησε.

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τους λόγους που οδήγησαν τη Σοφία Χατζηπαντελή στο να μην συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων.

GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή

Οι λόγοι που οδήγησαν την Σοφία Χατζηπαντελή μακριά από τα GNTM 5 είναι πολλοί και διαφέρουν μεταξύ τους. Πρώτος και κύριος, ήταν το υψηλό κασέ της.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά. Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες του παιχνιδιού αποφάσισαν πως δεν είναι ωφέλιμο να δίνουν όλα αυτά τα χρήματα στο μοντέλο.

Από την άλλη, η εκκεντρική παρουσία της και οι ατάκες της, κατάφεραν να την κάνουν viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στην πρεμιέρα του show. Μάλιστα, σε λίγο μόνο καιρό, η Σοφία Χατζηπαντελή αναδείχθηκε στο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του παιχνιδιού.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε αρκετές έριδες. Άλλωστε είναι γνωστό πως όλος ο πέμπτος κύκλος του GNTM «χτίστηκε» γύρω από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Παρόλο που οι δύο κυρίες επιβεβαίωναν διαρκώς πως οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές, τα πλάνα που κυκλοφόρησαν δείχνουν άλλα, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν πως το νεαρό μοντέλο επισκίαζε το κεντρικό πρόσωπο του show.

GNTM 5 Καγιά Χατζηπαντελή

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε βέβαια, ο δεύτερος αυτός λόγος αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα από τη Βίκυ Καγιά, η οποία θέλει το καλό του show και όχι την προσωπική της επιτυχία. Άλλωστε είναι ήδη ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν έχει κάτι να φοβηθεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γέλιο μέχρι δακρύων - Ο Παντελής Καναράκης "έπαθε" Σοφία Χατζηπαντελή

Μία άλλη μετά το GNTM 5 - Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή