Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μία γυναίκα που με την εμφάνισή της και τον εκκεντρικό της χαρακτήρα έχει ξεσηκώσει το κοινό. Άλλο, όπως για παράδειγμα ο Λάκης Γαβαλάς, δεν θεωρούν ότι είναι πραγματικό μοντέλο, ενώ ορισμένοι την επικροτούν διότι θεωρούν πως η προσπάθειά της για να αναδείξει το διαφορετικό στη μόδα είναι αξιόλογη.

Ο ρόλος της, λοιπόν, στο GNTM 5 τελείωσε και έτσι η ίδια επέστρεψε στην ρουτίνα της, η οποία όμως δεν θα μπορούσε να είναι απλή. Οι αλλαγές είναι κάτι που απολαμβάνει να πραγματοποιεί συνεχώς και έτσι θέλησε να αλλάξει για άλλη μία φορά τα μαλλιά της, βάφοντάς τα ξανθά με τόνους πράσινου, ενώ τα έπιασε και κοτσίδα και για την φωτογραφία που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram έβαλε και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και δημιούργησε το παρακάτω αποτέλεσμα.

Βέβαια, η εμφάνισή της πριν τις πλαστικές είναι ακόμη πιο σοκαριστική από την συγκεκριμένη εικόνα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή μετά το GNTM 5

Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Πόσα της δίνουν για να εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την επιτυχία της στον διαγωνισμό μόδας

Δεν πήρε πολύ καιρό: Δυο εβδομάδες και τέσσερα επεισόδια GNTM ήταν αρκετά για να κάνει η Σοφία Χατζηπαντέλη το κοινό να την λατρέψει. Αυτή, την εικόνα της, το μυαλό της, την ιδεολογία της.

Πριν μπει για τα καλά στα σπίτι των τηλεθεατών τα σχόλια περιλάμβαναν μόνο το μονόφρυδό της (δείτε εδώ φωτογραφίες της με κανονικά φρύδια, πως ήταν παλιά), πλέον στο Twitter έχουν "αποσύρει" την Βίκυ Καγιά κι έχουν καθίσει την Σοφία στην θέση της για τα καλά.

...αλλά για λίγες μόνο εμφανίσεις. Βέβαια, όπως μάθαμε την θέλουν πάλι πίσω. Δηλαδή σίγουρα θα εμφανιστεί κάπου πιο μετά στο παιχνίδι για μια ακόμα guest εμφάνιση.

Το για λίγες μόνο εμφανίσεις ξέρετε που οφείλεται; Τα λεφτά που ζητάει η Χατζηπαντελή είναι πολλά σαν αμοιβή (δείτε εδώ πόσα βγάζει γενικά). Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή δεν μπορούσε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της γι' αυτό τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Από την άλλη, αυτή η δημοσιότητα στην Ελλάδα της έκανε πολύ καλό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Σοφία έχει γίνει περιζήτητη από πρωινές κι όχι μόνο εκπομπές και τα λεφτά που πέφτουν στο τραπέζι μαζί με το κάλεσμα είναι πολλά χιλιάρικα. Πόσα ακριβώς δεν γνωρίζουμε αλλά για να βγάζει τόσα όσα σας είπαμε παραπάνω, σίγουρα φροντίζει να αμοίβεται καλά από οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Κάποιος μου είπε ότι την δεσμεύει βέβαια και λίγο το συμβόλαιό της με την παραγωγή του GNTM όσον αφορά τις εμφανίσεις της σε άλλα project πριν από κάποιο συγκεκριμένο διάστημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι προτάσεις από τα ανταγωνιστικά κανάλια δεν πέφτουν βροχή... μην μπερδευόμαστε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πριν το GNTM 5

Είναι κούκλος και μένουν μαζί στο Λονδίνο - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντέλη, Ζακ Αποστόλου