Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από τη μέρα που ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, έχουν σημειωθεί πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Μπορεί κανονικά ο Σασμός να προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη, ωστόσο πολύ συχνά έρχονται τα πάνω κάτω.

Κάπως έτσι, την εβδομάδα που πέρασε, ο Σασμός δεν προβλήθηκε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ έπαιξε κανονικά Τετάρτη και Πέμπτη. Παρόλα αυτά, το κοινό παρακολούθησε με προσήλωση τα επεισόδια και σχολίασε με σθένος τις εξελίξεις. Οι αλλαγές ωστόσο για την αγαπημένη σειρά δεν τελειώνουν εκεί.

H νέα απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Συγκεκριμένα, το κανάλι ανακοίνωσε πως ο Σασμός αναμένεται να επιστρέψει αύριο (1/10) με ένα έκτακτο επεισόδιο στις 21:00.

Σασμός Καλλιόπη

Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε πως: Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.

Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

Παντρεύονται λίγο πριν τους φάει το χώμα - Η φωτογραφία που διέρρευσε από τα γυρίσματα του Σασμού

Ο νέος κύκλος του Σασμού έχει φέρει καταιγιστικές εξελίξεις για όλους τους χαρακτήρες και βαθύ πόνο για τα βασικά ζευγάρια της αγαπημένης σειράς. Το κεντρικό θέμα μέχρι στιγμής είναι χωρίς αμφιβολία η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό, η οποία θα ζωντανέψει τις μνήμες της βεντέτας που χωρίζουν τις δύο οικογένειες.

Η βεντέτα αυτή θα μετρήσει πολλά θύματα. Ο Παύλος είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για το κακό που έκαναν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά του (δείτε εδώ με τι θα ξεκινήσει), ωστόσο κι εκείνοι δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Μέσα σε όλα ωστόσο, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς. Η ευτυχία τους θα κρατήσει όμως λίγο μιας και σύντομα θα φύγουν και οι δύο από τη ζωή.

Ο λόγος για το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού, τον Μαθιό και τη Βασιλική. Όπως είδαμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο γάμος τους δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί μιας και ο Μαθιός συνελήφθη - άδικα όπως αποδείχθηκε - για τον φόνο του Άγγελου.

Το ζευγάρι θα έχει ακόμα μια ευκαιρία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και η πρώτη φωτογραφία που τους δείχνει ντυμένους νύφη και γαμπρό και μάλιστα με παραδοσιακές φορεσιές.

Μαθιός Βασιλική Σασμός γάμος

Λίγο καιρό θα μπορέσουν όμως να χαρούν τον γάμο τους μιας και η Βασιλική θα είναι το πρώτο θύμα του Παύλου Βρουλάκη.

Όταν μάθει πως ο μόνος άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά στη ζωή του ο Μαθιός είναι η Βασιλική, θα οργανώσει το σχέδιο δολοφονίας της. Νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι της και θα της αφαιρέσει τη ζωή χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό.

O θάνατος της καλής του, θα κάνει τον Μαθιό να καταρρεύσει ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση αλλά στο τέλος θα δώσει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να αντέξει να ζει χωρίς τον έρωτά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκείνος παίζει στο Μαύρο Ρόδο και εκείνη στον Σασμό - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Σασμός Spoiler: Έρχεται τρανταχτή σύλληψη στο σπίτι των Βρουλάκηδων - Η Μαρίνα θα τα παίξει όλα για όλα