Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, στο πρόσωπο του οποίου, ως Πέτρο, η αδερφή Ελισάβετ θα βρει τον έρωτα.Στην πραγματικότητα, όμως, ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος με μία άλλη ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε σειρά του αντίπαλιου καναλιού του ALPHA.

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχαήλ Ταμπακάκη του πρωταγωνιστή του Μαύρου Ρόδου

Ο λόγος για την Σάντυ Χατζηϊωάννου, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και λίγο διάστημα και παρόλο που προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία τους που τους "πρόδωσε".

Εκείνη, λοιπόν, παίζει στον Σασμό και υποδύεται την Τζένη, το κορίτσι του Νικηφόρου, τον οποίο στηρίζει σε κάθε του βήμα, όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να παραμείνουν μαζί, αφού σύμφωνα με τα spoilers του tv-24.gr θα περάσουν μία μεγάλη κρίση που δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Σάντυ Χατζηϊωάννου σύντροφος Ταμπακάκη
Σάντυ Χατζηϊωάννου / Instagram

Σάντυ Χατζηϊωάννου
Σάντυ Χατζηϊωάννου / Instagram

Λίγα λόγια για την ηθοποιό του Σασμού

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου, είναι 29 χρονών, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό σε μία συνέντευξή της. «Είναι στην εφηβεία και ενθουσιάζεται εύκολα. Η Τζένη είναι 18 χρονών και εγώ θα γίνω 29», είχε πει χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

H ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, με την οικογένειά της να διατηρεί, μάλιστα κατάστημα στην περιοχή, ωστόσο αργότερα βρέθηκε στην Αθήνα για να εκπληρώσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Έτσι, σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2019 στη σειρά του ANT1, "Μην ψαρώνεις".

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει γίνει μακελειό...» - Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Οι πρωταγωνιστές του ''Μαύρου ρόδου'' αποκαλύπτουν λίγο πριν την πρεμιέρα - Αντιθέσεις που θα σοκάρουν