Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη ένα επεισόδιο του Σασμού παρακολουθούμε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και οι χρήστες του Twitter, δεν έχουν κάνει μισό διάλειμμα, μιας και δεν έχον αφήσει τίποτα ασχολίαστο (δείτε εδώ τις κατάρες τους για τον Σταύρο). Εδώ που τα λέμε ωστόσο δεν έχουν και άδικο καθώς έχουμε δει συγκλονιστικές στιγμές, και ερμηνείες που μας έκοψαν την ανάσα!

Η Μαρίνα, την οποία έχουμε συνηθίσει ως ήρεμη δύναμη και λογική μπροστά στις τρέλες και τις βεντέτες, παίρνει ανάποδες όταν αντιλαμβάνεται πως πάνε να ζητήσουν εκδίκηση άτομα από την οικογένειά της, και δίνει τελεσίγραφο πως πλέον αυτή κάνει κουμάντο, όπως πατάει πόδι και τον Παυλή για τον ίδιο λόγο στα επόμενα επεισόδια...

Το Twitter φοβήθηκε με την Μαρίνα!

Οι χρήστες από ήρεμο και πράο χαρακτήρα, την είδαν να παίρνει φωτιά και να είναι έτοιμη να κάνει μεγάλο χαμό αν κάποιος παρακούσει τις εντολές της, και για αυτό το λόγο την αποθέωσαν στο Twitter.

Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια του Αντώνη

Στον Σασμό, ένα από τα πράγματα που έμειναν στη μέση γιατί τα γεγονότα τούς πρόλαβαν, είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη. Για μια ακόμα φορά η δολοφονία του Άγγελου διάλυσε κάθε προοπτική για τον γάμο τους. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος εμφανίζεται τελικά σε όλους και προκαλεί διάφορα συναισθήματα, ενώ τις προθέσεις του τις αντιλαμβάνονται όλοι από την πρώτη στιγμή (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντησή του με τη γιαγιά Ειρήνη). Μάλιστα δεν αργεί να τις δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, καθώς την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο αργότερα και ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση η Μαρίνα προβληματίζεται για κάτι ακόμα, για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Ξέρει ότι ο Παύλος αγαπούσε τον άντρα της τον Μάρκο σαν αδελφό.

Έχει τη φωτογραφία του στο σπίτι και την προσκυνάει σαν εικόνισμα. Πώς θα μπορέσει να του πει ότι έχει βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της και στη ζωή της; Αυτό που φοβάται είναι ότι δεν πρόκειται να τον δεχτεί. Οτι θα την κακοχαρακτηρίσει και θα χαλάσει τις σχέσεις της μαζί του. Στο μεταξύ και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Μαρίνα Αντώνης Σασμός

Μαθαίνει για τη γυναίκα του που τον απαρνήθηκε καθώς τον θεωρούσε πεθαμένο και ξανάφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα όχι με ξένο, αλλά με φίλο του. Μόνο που αυτό προβληματίζει και τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Και οι δύο είναι προβληματισμένοι και περισσότερο η Μαρίνα που υποστηρίζει: «Ασ’ το καλύτερα, ας μην το μάθει. Ασε να περάσει ο καιρός και βλέπουμε», λέει στενοχωρημένη.

Ωστόσο η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που βλέπει τη μάνα της να στενοχωριέται: «Ασε μας, ρε μάνα, που θα του πάρουμε και την άδεια; Πού ήταν τόσα χρόνια που εσύ θρηνούσες χωμένη μέσα στα μαύρα; Να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις ζωές μας», είναι τα λόγια της και της δίνει κουράγιο: «Μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να κανονίσετε τον γάμο σας με τον Αντώνη», της λέει. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά. Οταν ο Παύλος το μάθει, θα κάνει τα πάντα για μη γίνει ο γάμος τους. Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι η Μαρίνα θα έχει άλλον άντρα στο πλευρό της πέρα από τον Μάρκο και εμποδίζει τον γάμο τους.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (29/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμό: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Αστέρης - Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και...

Σασμός: Την βλέπουμε για πρώτη φορά! Διέρρευσε στο Twitter η φωτογραφία από τον πολυπόθητο γάμο Βασιλικής και Μαθιού