Από Ελένη Μήτση

Ο πόνος και η θλίψη είναι συναισθήματα, που εμποδίζουν την εκπλήρωση του Σασμού στο ομότιτλο σίριαλ με τις δύο αντίπαλες οικογένειες Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες αν είναι συνεχώς στα μαχαίρια.

Ο φόνος του Άγγελου έχει στιγματίσει την οικογένεια του και παρά την ομολογία της Καλλιόπης φαίνεται, πως οι συγγενείς του διψάνε για εκδίκηση. Με την καπετάνισσα να είναι πίσω από τα κάγκελα, στόχος είναι το σπίτι της και ο Αστέρης. Εκεί λοιπόν θα σημειωθεί και το σχεδόν φονικό...

Μια σύλληψη του Αντώνη θα εξαγριώσει τη Μαρίνα στο Σασμό

Η έκρηξη στο σπίτι του Σταματάκη θα τον τραυματίσει σοβαρά και έτσι η αστυνομία θα πρέπει να δράσει. Οι πρώτοι ύποπτοι είναι ο Παύλος, που θα αρνηθεί οποιαδήποτε ενέργεια και στη συνέχεια τα ανίψια της Μαρίνας. Ο Αντώνης λοιπόν, θα τους συλλάβει και τότε είναι που η Μαρίνα θα τα βάλει για τα καλά μαζί του και η Αργυρώ από την άλλη θα λυγίσει βλέποντας τον πατέρα του παιδιού της να κινδυνεύει.

Σασμός Αντώνης

Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια του Αντώνη

Στον Σασμό, ένα από τα πράγματα που έμειναν στη μέση γιατί τα γεγονότα τούς πρόλαβαν, είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη. Για μια ακόμα φορά η δολοφονία του Άγγελου διάλυσε κάθε προοπτική για τον γάμο τους. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος εμφανίζεται τελικά σε όλους και προκαλεί διάφορα συναισθήματα, ενώ τις προθέσεις του τις αντιλαμβάνονται όλοι από την πρώτη στιγμή (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντησή του με τη γιαγιά Ειρήνη). Μάλιστα δεν αργεί να τις δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, καθώς την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο αργότερα και ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση η Μαρίνα προβληματίζεται για κάτι ακόμα, για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Ξέρει ότι ο Παύλος αγαπούσε τον άντρα της τον Μάρκο σαν αδελφό.

Έχει τη φωτογραφία του στο σπίτι και την προσκυνάει σαν εικόνισμα. Πώς θα μπορέσει να του πει ότι έχει βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της και στη ζωή της; Αυτό που φοβάται είναι ότι δεν πρόκειται να τον δεχτεί. Οτι θα την κακοχαρακτηρίσει και θα χαλάσει τις σχέσεις της μαζί του. Στο μεταξύ και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Μαρίνα Αντώνης Σασμός

Μαθαίνει για τη γυναίκα του που τον απαρνήθηκε καθώς τον θεωρούσε πεθαμένο και ξανάφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα όχι με ξένο, αλλά με φίλο του. Μόνο που αυτό προβληματίζει και τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Και οι δύο είναι προβληματισμένοι και περισσότερο η Μαρίνα που υποστηρίζει: «Ασ’ το καλύτερα, ας μην το μάθει. Ασε να περάσει ο καιρός και βλέπουμε», λέει στενοχωρημένη.

Ωστόσο η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που βλέπει τη μάνα της να στενοχωριέται: «Ασε μας, ρε μάνα, που θα του πάρουμε και την άδεια; Πού ήταν τόσα χρόνια που εσύ θρηνούσες χωμένη μέσα στα μαύρα; Να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις ζωές μας», είναι τα λόγια της και της δίνει κουράγιο: «Μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να κανονίσετε τον γάμο σας με τον Αντώνη», της λέει. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά. Οταν ο Παύλος το μάθει, θα κάνει τα πάντα για μη γίνει ο γάμος τους. Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι η Μαρίνα θα έχει άλλον άντρα στο πλευρό της πέρα από τον Μάρκο και εμποδίζει τον γάμο τους.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (29/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους κόπηκε το «γελάκι» - "Αναβρασμός" στα νούμερα τηλεθέασης με την επιστροφή του Σασμού

Σασμός: Σπάραξαν οι χρήστες στο Twitter - Η γιαγιά Ειρήνη καθήλωσε τους πάντες με την ερμηνεία της όταν αντίκρυσε τον Βρουλάκη