Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το τρέιλερ να έχει ήδη κυκλοφορήσει για την νέα σειρά που ετοιμάζει εδώ και τόσο καιρό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Maestro, όμως η φωνή που συνοδεύει αυτές τις σκηνές στο ολιγόλεπτο βίντεο έχει χαραχθεί στη μνήμη μας.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία πολύ γνωστή συνθέτρια, παραγωγό και τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή ως Kid Moxie και είναι πρωτοπόρος της κινηματογραφικής pop μουσικής, διότι οι συμμετοχές σε τηλεοπτικά διαφημιστικά είναι πολλές, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκεται και η καμπάνια της Victoria Secret.

Η φωνή πίσω από το τρέιλερ του Maestro

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ίδια διασκεύασε το τραγούδι “Creep” των Radiohead, για προσαρμοστεί στις ανάγκες της σειράς που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε την ημέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας), η Χάρις Αλεξίου, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια που πλέον έχει αφήσει τις πίστες και τα στούντιο και έχει πιάσει το θεατρικό σανίδι, θα έχει έναν ρόλο κλειδί στη σειρά που θα σημάνει την επιστροφή του Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά γιατί ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού, που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο, που την ετοιμάζει τόσο καιρό.

Μου έλεγε ο Χριστόφορος ότι “κάποιους ηθοποιούς τους παίρνεις στην στιγμή τους στην τρίτη, τέταρτη, πέμπτη λήψη, άλλους στην πρώτη, εσύ είσαι από εκείνους που θα την πάρω στην αρχή”, γιατί δεν ήθελε να χάσω αυτήν την φρεσκάδα που είχα», είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, είπε: «Αφού ο Χριστόφορος θέλει να είμαι, θα είμαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια - Κούκλος ηθοποιός ο πρώην της Κλέλιας Ανδριολάτου που θα πρωταγωνιστήσει στο Maestro

Maestro: Σημαντικές αποφάσεις από το Mega - Ποια μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Παπακαλιάτη