Από Ελένη Μήτση

Ο Σεπτέμβρης είναι ομολογουμένως μήνας πρεμιέρας για πολλά κανάλια με παλιές και νέες παραγωγές να βγαίνουν στον αέρα και να συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε ότι αφορά το μεγάλο κανάλι φαίνεται, πως έχει έναν άσσο στο μανίκι του, τον οποίο και κρατάει για τον Οκτώβρη. Ο λόγος για τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη το ''Maestro'', η οποία αναμένεται να κάνει την πρώτη προβολή στις 27 Οκτώβρη (δείτε εδώ τις ημέρες που κατά πάσα πιθανότητα θα παίζεται).

Η κίνηση του Mega για τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη ''Maestro''

Αυτό που δεν ξέραμε ωστόσο αλλά έγινε γνωστό, είναι πως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βλέπει τα 9 επεισόδια της μίνι σειράς, μόνο κατά την πρώτη μετάδοση, μιας και το Mega αποφάσισε να μην τα εντάξει στο web.

Maestro Mega

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία. Τo «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται σε λίγους μήνες, στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Και έτσι ακριβώς έκανε. Δημιούργησε με αγάπη και μεράκι τα «Αν» και «Ένας άλλος κόσμος» (η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια), όμως φέτος πίστεψε πως είναι η χρονιά που μπορεί να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα σεζόν το Mega θα κάνει μία πολύ σοβαρή επένδυση στην μυθοπλασία και έτσι πέρα από τη σειρά «Maestro» θα δούμε και μία ακόμα δραματική σειρά που θα καθηλώσει κοινό (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Maestro Κλέλια Ανδρεολάτου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχε "ντύσει" την καμπάνια της Victoria Secret - Η φωνή πίσω από τραγούδι της σειράς του Παπακαλιάτη, Maestro

«Είναι ένας έρωτας...» - Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη