Από TV24 Team

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν φέτος οι σειρές του, το Mega έχει αποφασίσει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην μυθοπλασία. Έτσι πέρα από την κωμική σειρά που ετοιμάζει (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), το Μεγάλο Κανάλι πρόκειται να δώσει σάρκα και οστά στο «Μαύρο Ρόδο», που αποτελεί διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος της Ελένης Καπλάνη.

Η ιστορία αφορά σε μια καλόγρια, που επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνά μέσα της ο Δημήτρης ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού. Το δίλημμα είναι πρωτοφανές για εκείνη και πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω, στο παρελθόν και στο μέλλον. Θα ανατρέψει τελικά τον πειθαρχημένο βηματισμό της ζωής της;

Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι αποφάσισε να επενδύσει σε ένα ακόμα νέο ταλέντο, ακολουθώντας το κλίμα της εποχής.

Συγκεκριμένα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς έχει επιλέξει τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον οποίο απολαύσαμε στη σειρά 42 βαθμοί Κελσίου, στο Αγάπη Παράνομη ενώ έκανε ένα σύντομο αλλά συγκλονιστικό πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες, εκεί που υποδύθηκε τον νεαρό Ακύλα με καταπληκτικό τρόπο.

Μαύρο Ρόδο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Λίγα λόγια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Αθήνα, 10 Αυγούστου 1995) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Με άντρες και γυναίκες ο νέος κύκλος My Style Rocks

Αποκλειστικό: Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου