Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από το Πρωινό μιας και όπως έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1 μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του, υπήρξαν μερικές διαφωνίες ανάμεσα σε εκείνη και την ομάδα της πρωινής εκπομπής.

Από τη μεριά της βέβαια, η Δούκισσα Νομικού, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή, έκανε λόγο για το πώς ο σεβασμός αποτελεί για εκείνη αδιαπραγμάτευτη αξία (δείτε εδώ τι έγραψε χαρακτηριστικά).

Τι έφερε τη ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού

Όλα ξεκίνησαν μία εβδομάδα και κάτι μετά την πρεμιέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15/9, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα παρακινδυνευμένο αστείο στη συμπαρουσιάστριά του κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» απαντώντας της χιουμοριστικά «Και κάτω μου» με το πλατό να λύνεται στο γέλιο!

Μπορεί εκείνη την ώρα η Δούκισσα Νομικού να γέλασε, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το σκηνικό αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την εκπομπή καθώς θεώρησε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν της έδειξε τον σεβασμό που θα ήθελε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Μην υποτιμάτε την...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό