Από Ελένη Μήτση

Θέμα των ημερών είναι η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς η παρουσιάστρια έληξε πολύ γρήγορα τη συνεργασία της με την εκπομπή, αποχωρώντας οικειοθελώς.

Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αφού η ίδια δεν έχει κάνει ακόμα δημόσιες δηλώσεις. Από τη στήριξη, που έχει ωστόσο η παρουσιάστρια από τους συναδέλφους της φαίνεται, πως σε κάποια κομμάτια θα πιέστηκε. Ξεχωριστό είναι σε κάθε περίπτωση το σχόλιο συμπαράστασης, που έκανε η Δανάη Μπάρκα στην πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας μετά τα μαντάτα.

Η δημόσια στήριξη της Δανάης Μπάρκα στη Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό

«Μην υποτιμάτε την ευαισθησία θεωρώντας την κάτι εύθραυστο. Είναι η πιο σκληρή δύναμη του κόσμου, που μ’ αυτήν τον κατακτάς».

Μπάρκα - Δούκισσα
Μπάρκα - Δούκισσα

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα χωρίς της Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του, μετά και από την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την ομάδα του Πρωινού.

Παρόλο που όλο το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει να μην κάνει κάποιο σχόλιο, στη σημερινή εκπομπή, μίλησε ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δούκισσα, ενώ ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τη στήριξη που δείχνει στην εκπομπή του.

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Πρωινό: Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν την επίσημη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή

Τέλος οι φήμες! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό