Από Ελένη Μήτση

Οι φήμες και οι συζητήσεις για το αν η Δούκισσα Νομικού φεύγει η μένει από το ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1 έχουν κατακλίσει όλο το Σαββατοκύριακο τα μέσα, πολλά ήταν τα σενάρια αλλά η αλήθεια πάντα μία.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 25/9 το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε τέλος στις φήμες και έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Πρωινό. Το κοινό σίγουρα θα λυπηθεί με αυτή την εξέλιξη μιας και ήταν από την αρχή θετικά προσκείμενο απέναντι της, απλώς θεωρούσε πως το βήμα αυτό δεν της ταίριαζε.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού στον ''Πρωινό''

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Δούκισσα Νομικού

Πώς συμπεριφέρεται η Νομικού όταν σβήνουν τα φώτα;

Η Δούκισσα Νομικού πήρε τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική επιστροφή της φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έτσι βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μετά και από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια σε μία τέτοια θέση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, η εκπομπή που έχει αναλάβει δεν σημειώνει και τα πιο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία της στο κανάλι του Αμαρουσίου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στο κανάλι μετά την επιστροφή της (θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρισκόταν στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια πριν αφήσει την τηλεόραση), ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους του καναλιού αν και η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Νομικού Λιάγκας ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το κανάλι, η Δούκισσα Νομικού είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και με την αύρα της έχει κάνει όλους τους συντελεστές της εκπομπής να αισθάνονται πολύ όμορφα.

Ακόμα προσπαθεί βέβαια να βρει τα πατήματά της καθώς είναι η αρχή, ωστόσο έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους τους συνεργάτες της. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν δημιουργηθεί κάποιες τριβές με τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της τηλεθέασης της εκπομπής και της μοιρασιάς του χρόνου, ωστόσο η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα πριν τα ''σπάσουν'' - Πήγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και φεύγει με...

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό