Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα χωρίς της Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του, μετά και από την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την ομάδα του Πρωινού.

Παρόλο που όλο το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει να μην κάνει κάποιο σχόλιο, στη σημερινή εκπομπή, μίλησε ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δούκισσα, ενώ ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τη στήριξη που δείχνει στην εκπομπή του.

Τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

H ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» είπε μεταξύ άλλων απλά λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια, θέλοντας ωστόσο να θίξει το θέμα του σεβασμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί να πάρει αυτήν τη θέση;!» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά και ξεκαθαρίζει για την Δούκισσα Νομικού

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα πριν τα ''σπάσουν'' - Πήγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και φεύγει με...