Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την οριστική αποχώρησή της, μετά το θρίλερ που είχε εξελιχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την κατάσταση αυτή, το απόγευμα της Κυριακής 25/9, η Δούκισσα Νομικού "έσπασε" τη σιωπή της, και θέλησε να πει και αυτή δύο λόγια για την απόφαση αυτή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Δούκισσας μετά την αποχώρησή της

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» είπε μεταξύ άλλων απλά λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια, θέλοντας ωστόσο να θίξει το θέμα του σεβασμού.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Ποια παίρνει την θέση της μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό;

Τα μαντάτα ανακοινώθηκαν την Κυριακή 25/9 και πλέον η ομάδα θα είναι ημιτελής, αφού θα λείπει η γυναίκα, που παρουσιάζει τα εμπορικά, τα ζώδια αλλά και την ενότητα της μαγειρικής.

Έτσι λοιπόν, για αρχή τουλάχιστον θα δούμε την Φωτεινή Πετρόγιαννη, μέλος του πάνελ να παίρνει περισσότερο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Δεν αποκλείεται να είναι αυτή και η μόνιμη - τελική λύση, μιας και η δημοσιογράφος έχει εμπειρία στη ζώνη και παράλληλα είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Λιάγκας - Πετρόγιαννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Φωτεινή Πετρόγιαννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα πριν τα ''σπάσουν'' - Πήγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και φεύγει με...

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό