Από Ελένη Μήτση

Η ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24/9 στις 20:00 στην ΕΡΤ, μετά από την συγκλονιστική πρεμιέρα της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια''.

Ο Β' κύκλος θα περιλαμβάνει δέκα καινούργια επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την πρεμιέρα της σειράς ''Και όμως είμαι ακόμα εδώ''

Η σειρά που κατέκτησε τους τηλεθεατές, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.Τι θα δούμε τη νέα σεζόν… Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους.

Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς (24/9)

Η Κατερίνα σώζεται κυριολεκτικά από θαύμα όταν η σφαίρα που προοριζόταν για τον Μαρίνη, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ο Αλέξανδρος την κρατάει στο νοσοκομείο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά και ο έρωτάς τους ξαναφουντώνει.

Η Ροζαλία δεν μπορεί να αντισταθεί πια στον Δημήτρη και η Φρόσω τα ξαναβρίσκει με τον Βλάσση. Η κλινική αναστατώνεται από τους δημοσιογράφους που, από άγνωστη πηγή, έμαθαν για την απόπειρα δολοφονίας κι ένας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη απ’ όσους ήταν παρόντες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Αλέξανδρος Μούκανος (Μαρίνης), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Παπα – Νεκτάριος), Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έρχεται σύλληψη στο χωριό - Στα χέρια του Χαραλάμπη ο παπάς

Σκάνδαλο με πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ - Απαντάει με εξώδικα και μηνύσεις το κρατικό κανάλι