Από Ελένη Μήτση

Ευχάριστες εξελίξεις κυκλοφορούν τελευταία για το όνομα της Ρούλας Κορομηλά με την παρουσιάστρια να αφήνει τις συζητήσεις με την ΕΡΤ και να έρχεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Real της Κυριακής 25/9 η θρυλική Ρούλα θα αναλάβει την παρουσίαση του Σπίτι με το mega (σας το είχαμε ξαναπεί άλλωστε). Την είχαμε ξαναδεί στο ρόλο αυτό, παρουσιάζοντας έκτακτο και εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής, αλλά από ότι φαίνεται αυτό πάει να γίνει μόνιμο.

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει με εκπομπή στο Mega

Ρούλα Κορομηλά

Τι συμβαίνει με τη Ρούλα Κορομηλά στην ΕΡΤ;

Η ΕΡΤ, την ερχόμενη σεζόν επιδιώκει να είναι ανταγωνιστική σε όλες τις ζώνες γι’ αυτό και έχει αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά της πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί είναι πολλές και ανάμεσα σε αυτές κι αυτή της Ρούλας Κορομηλά προκειμένου να αναλάβει το μαγκαζίνο, ενώ πολύ δυνατή θα είναι η παρουσία της ΕΡΤ και στο κομμάτι της μυθοπλασίας (δείτε εδώ ποιο διήγημα γίνεται σειρά).

Ρούλα Κορομηλά ΕΡΤ

Άλλωστε είναι το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της και γιατί να μην επιθυμεί να κλείσει την τηλεοπτική της θητεία στον ίδιο σταθμό; Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση που επεξεργάζεται η διεύθυνση προγράμματος καθώς ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούνται είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου (αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την έχει προσεγγίσει ένα ακόμα κανάλι) αλλά και κι ενός τηλεοπτικού ζεύγους που την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε σε ιδιωτικό κανάλι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί...» - Οι δημόσιες δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου για την αγγελία που ανήρτησε

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση