Από Ελένη Μήτση

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε μια τηλεφωνική συνέντευξη το Σάββατο 24/9 στο Χαμογέλα και πάλι θέλοντας να τοποθετηθεί και δημόσια πάνω στην περιβόητη και παρεξηγήσιμη από πολλούς αγγελία, που ανήρτησε.

Ο ηθοποιός εξήγησε με ένα απολογητικό ύφος, πως δεν είχε καμία πρόθεση να εκμεταλλευτεί συναδέλφους του, οι οποίοι είναι σε φάση εύρεσης εργασίας. Με βάση την εμπειρία του λοιπόν και ως μέλος σωματείου ηθοποιών της Αμερικής ανέλυσε το πως λειτουργεί ο χώρος του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου για την παρεξηγημένη αγγελία που δημοσίευσε

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια».

«Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια».

«Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς».

Ο λόγος που προέβη σε αυτήν την κίνηση ο ηθοποιός

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος με μία δημοσίευση, που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook, με την οποία ζητούσε από ηθοποιούς να δουλέψουν αμισθί.

Φυσικά και η αγγελία αυτή έφερε αντιδράσεις από πολλούς συναδέλφους του, κατηγορώντας τον ανοιχτά για εκμετάλλευση. Εκείνος ωστόσο δεν βλέπει έτσι το όλο ζήτημα , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλα οφείλονται στο χαμηλό μπάτζετ της παραγωγής, στην οποία εργάζεται.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν και χώρισαν ένα χρόνο μετά - Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Πέθανε στη φυλακή...» - Το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Χρήστος Βασιλόπουλος