Από TV24 Team

Η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ έχει ολοκληρωθεί (δείτε εδώ τη συγκίνησή της στο αντίο με τους συνεργάτες της), και τις τελευταίες εβδομάδες, έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα της παρουσιάστριας.

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει καμία επίσημη ανακοίνωση για την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, ενώ άλλα να καλύπτει το κενό στο πρωινό του Star.

Ο νέος σταθμός στην καριέρα της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι νέες πληροφορίες που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, μιας και αναφέρουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου από τον Σεπτέμβρη, θα βρίσκεται στο δυναμικό του Mega.

Ιωάννα Μαλέσκου Mega

Όπως όλα δείχνουν, το Μεγάλο Κανάλι έχει έρθει σε συμφωνία με την παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα ζήτησε να έχει στο πλευρό της τον στενό συνεργάτη της, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, με τον οποίο δούλεψε άριστα φέτος στο Love it.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια ζώνη θα αναλάβει. Θεωρώντας ωστόσο δεδομένο πως η Δανάη Μπάρκα θα μείνει στο πρωινό καθημερινά και θα την ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρεθεί στο Σαββατοκύριακο και στο κενό που άφησε στη μεσημεριανή ζώνη η Κατερίνα Καραβάτου, αφού στο πρωινό θα παραμείνει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι έχει απαντήσει η ίδια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και για τις σπόντες που πετάει συχνά μέσα από την εκπομπή της για τον ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι θέσεις του είναι απαράδεκτες» - Η Ιωάννα Μαλέσκου «στήνει στο τοίχο» τον Δημήτρη Παπανώτα

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της