Από Ελένη Μήτση

Τα ευτράπελα και τα τυχαία γεγονότα δεν λείπουν ποτέ από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια ωστόσο να έχει την εμπειρία να μπορεί να χειριστεί ακόμα και το πιο ακραίο σκηνικό.

Αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά την Παρασκευή 23/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη'', καθώς την ώρα που είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της αισθάνθηκε το φερμουάρ από το φόρεμα της να ξεκουμπώνεται. Φυσικά δεν φάνηκε κάτι, που δεν έπρεπε με τον Ουγγαρέζο να χειρίζεται το θέμα άψογα.

Το ατύχημα που είχε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

«Με ματιάσατε! Τι ωραίο το φόρεμα! Τι ωραίο το φόρεμα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να το κλείσει.

«Γιατί κλείνει το φερμουάρ από κάτω προς το πάνω;».

Σάστισε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Αυθόρμητη και πολύ ειλικρινής είναι πάντα η Ελένη Μενεγάκη στις live εκπομπές που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και αυτά τα δύο στοιχεία να αποτελούν κομμάτι της μεγάλης της επιτυχίας με το κοινό να νιώθει οικεία βλέποντάς την.

Μια στιγμή γέλιου λοιπόν χάρισε ξανά η παρουσιάστρια την Παρασκευή 16/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη''. Στην προσπάθεια της να σχολιάσει ένα εξώφυλλο για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, αντί να εκφέρει το όνομα του Θοδωρή Μαροσούλη, το μπέρδεψε με αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή, που έζησε η Μελέτη στην οικογένειά της).

Η συνέχεια, όπως είναι φυσικό ήταν απολαυστική τόσο για εκείνη, που ξεκαρδίστηκε στα γέλια όσο και για τους συνεργάτες της, που δε μπόρεσαν να μαζέψουν την ατυχή γκάφα.

«Είδα ότι στο OK! έχει εξώφυλλο την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη… Ζητώ συγγνώμη! Κάτι γίνεται! Συγγνώμη και πάλι συγγνώμη. Θα μιλήσω λιγότερο σήμερα, κανονίστε να υπάρχει ρυθμός και να τα λέτε όλα μόνοι σας. Κινδυνεύω, δεν πάω καλά.

Όλος ο ανάδρομος σε μένα κάθισε πάνω; Όχι ρε παιδιά, δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε άνθρωποι και έχουμε...» - Δεν μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή της η Ελένη Μενεγάκη

«Τι ακούμε ρε παιδιά...» - ''Παγωμένη'' η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της