Από Ελένη Μήτση

Αν δεν είναι μάτι κακό, τότε τι είναι; Το πρωί της Κυριακής 25/9 κυκλοφόρησαν έγκυρες πληροφορίες πως αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ (δείτε εδώ το απολαυστικό τους τρέιλερ).

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να βγει το ''Πρωίαν σε είδον'' στον αέρα τη Δευτέρα 3/10 τα πράγματα άλλαξαν, κάποιος μηχανισμός μάλλον δε λειτούργησε και έτσι το τηλεοπτικό δίδυμο θα κάνει λίγο υπομονή και θα συστηθεί στο κοινό την Δευτέρα 10/10.

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά στην ΕΡΤ

Σεργουλόπουλος Μελιτά ΕΡΤ

Η προσωπική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

Μόνος του την Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, και λίγο μετά την προβολή ενός θέματος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο παρουσιαστής, βαθιά συγκινημένος, πήρε τον λόγο και έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον, η οποία τον τιμά ιδιαίτερα πολύ, διότι είναι σπάνιο στις μέρες μας οι άνθρωποι να επαινούν δημόσια τους άλλους.

«Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας.

Δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον, είναι να είμαστε καλοί γονείς» είπε ο παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Επιστρέφει φρέσκος και ανανεωμένος - Αυτή θα είναι η ώρα και το όνομα της εκπομπής του Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ1