Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ οι υπόλοιπες πρεμιέρες της πρωινής ζώνης έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ την μάχη με τα πρωινά του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ) έρχεται να προστεθεί σε αυτά και η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδον», η οποία έβγαλε στον αέρα το πρώτο trailer!

Το trailer της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον»

Τον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα για να γυρίσουν το πρώτο trailer, με ένα απολαυστικό και ιδιαίτερα όμορφο ρόλο καντινιέρηδων οι νέοι παρουσιαστές του πρωινού του καναλιού. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σερβίρουν πρωινό.

Μία από τις πελάτισσες είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η anchorwoman της ΕΡΤ που τους κοιτάζει με απορία. Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ θα μπει στο πρόγραμμα από τον Οκτώβριο στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη 10-12.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ 1 για την εκπομπή

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό. Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Αυτή θα είναι η ώρα και το όνομα της εκπομπής του Σεργουλόπουλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Ξανά σε ρόλο παρουσιαστή ο Φώτης Σεργουλόπουλος