Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με απουσίες ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (23/9) το Πρωινό μιας και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας, από την εκπομπή απουσίαζε η Δούκισσα Νομικού.

Κάπως έτσι, λίγο μετά την καλημέρα που είπε ο παρουσιαστής στους τηλεθεατές του, εξήγησε πως η συμπαρουσιάστριά του δε θα βρίσκεται σήμερα στο πλευρό του καθώς έχει μία επαγγελματική υποχρέωση, ωστόσο θα επιστρέψει κανονικά από τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την απουσία της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, την ώρα που οι φήμες για τις μεταξύ τους σχέσεις δίνουν και παίρνουν.

Αποκλειστικό: Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Πώς συμπεριφέρεται όταν σβήνουν τα φώτα

Η Δούκισσα Νομικού πήρε τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική επιστροφή της φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έτσι βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μετά και από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια σε μία τέτοια θέση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, η εκπομπή που έχει αναλάβει δεν σημειώνει και τα πιο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία της στο κανάλι του Αμαρουσίου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στο κανάλι μετά την επιστροφή της (θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρισκόταν στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια πριν αφήσει την τηλεόραση), ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους του καναλιού αν και η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Νομικού Λιάγκας ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το κανάλι, η Δούκισσα Νομικού είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και με την αύρα της έχει κάνει όλους τους συντελεστές της εκπομπής να αισθάνονται πολύ όμορφα.

Ακόμα προσπαθεί βέβαια να βρει τα πατήματά της καθώς είναι η αρχή, ωστόσο έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους τους συνεργάτες της. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν δημιουργηθεί κάποιες τριβές με τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της τηλεθέασης της εκπομπής και της μοιρασιάς του χρόνου, ωστόσο η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Tο twitter μίλησε: Γιατί ο κόσμος προτιμάει Φαίη κι όχι Δούκισσα